Endnu flotte 4. pladser

| Administrator | Nyheder 2016

Elite-damerne og M17-drengene kørte endnu 2 x 4.pladser i hus ved VM og Ungdoms-EM stafet i MTBO

MTBO VM ugen er netop afsluttet. I dag kørte rytterne stafet, og danskerne kunne igen sole sig i flotte placeringer. Endnu 2 x 4. pladser fik de danske MTBO ryttere i hus.

Flot 4. plads til elite-damerne
Cæcilie Christoffersen sendes ud på 1. turen og kommer ind på en 7. plads. Blot 33 sek. efter de førende fra Østrig. Nina Hoffmann holder damernes placering. Hvorefter stafetten sendes videre til Camilla Søgaard, som får kørte holdet 3 pladser op. De ender på en flot 4. plads.

Også flot 4. plads til M17-drengene
De unge glade og tilfredse M17-drenge kørte en super flot og disponeret 4. plads hjem. Thomas Steinthal lagde flot ud og var med teten rundt på en 3. plads - kun 12 sek. efter den førende fra Rusland. Mikkel Brunstedt Nørgaard kom ud på 2. turen og tabte - som forventet - lidt tid, men holdt fast i 3. pladsen. Han sendte Noah Tristan Hoffmann ud 5 min. efter de førende fra Finland. Noah holdte hovedet koldt og kørte en sikker 4. plads hjem. Alle 3 drenge havde fuld kontrol og lavede ingen fejl under løbet. De har præsteret et flot resultat, som er klart bedre end de havde håbet på.

Herrerne ind på en 7. plads
Allan Jensen starter godt ud på herrernes 1. tur, og kommer ind på en 13. plads. På anden turen får Andreas Bergman kørt holdet 3. pladser op, hvorefter han skifter til Rasmus Søgaard, som kører yderligere kører holdet i mål på en 7. plads. Desværre lige udenfor podierækken.

VM Lang var ikke danskernes dag
I går fredag kørte danskerne langdistance. Det blev desværre ikke til den optur, som rytterne og trænerne ellers havde håbet på i den danske lejr.
Der blev kæmpet godt på alle fronter, på en hård og meget varm bane, men en dårlig dag, uheld, uskarphed, punkteringer mangel på fokus, gav ikke dame-elite og herre-elite rytterne de forventede placeringer.

Dog flot kørt af Thomas med endnu en 4. plads
Trods uden det rigtige flow og fokus, formoder Thomas Steinthal stadig at præstere en yderst flot 4. plads.