Flot træningsindstilling og -indsats samt præstationer på et højt niveau danner baggrund for udtagelsen

Det seneste år har Line Cederberg vist at hun er blandt de bedste orienteringsløbere juniorklassen i både Danmark og Sverige. Dette viste hun senest i de svenske testløb til Junior VM, hvor hun placerede sig helt i toppen på både sprint-, mellem- og langdistancen.
Baggrunden for disse flotte resultater skal blandt findes i hendes flotte træningsindsats og -indstilling gennem de seneste mange år. Line har særligt det seneste år formået at udvikle sig markant på flere parametre - særligt det fysiske parameter, hvor en solid træningsindsats har været med til at udvikle hendes løbshastighed. Og netop denne flotte træningsindsats og- indstilling gennem flere år danner baggrund for udtagelsen til Juniorlandsholdet, hvor der netop arbejdes ud fra en grundlæggende opfattelse og forståelse af, at det er indsatsen, der i et langsigtet perspektiv skaber toppræstationer i verdenseliten.
Line har ligeledes deltaget på to af forårets Juniorlandsholdssamlinger, hvor de to Juniorlandstrænere har haft lejlighed til at se og følge Lines flotte tekniske og fysiske udvikling.
Line er i år også udtaget til Junior VM og drager om en uge sammen resten af holdet til Schweiz, hvor dette års Junior-VM finder sted.

Spørgsmål til udtagelsen kan rettes til Juniorlandstræner Jesper Stamp på tlf. 21857074

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF