: Vil du være med til at udvikle fremtidens talenter på Nordsjælland?

Talentcenter Sjælland søger en ny træner til at indgå i trænerteamet, da Søren Larsen, som er den ene af TC’ets trænere, har valgt at stoppe med udgangen af marts måned. Søren har været TC træner de sidste 5 år og er nu parat til at levere trænerstafetten videre til en kommende afløser efter en lang og flot indsats som TC træner.

Som assisterende træner kollega vil du få Masha Seemak, Farum OK, som har været med i trænerteamet gennem de sidste 5 år og dermed har stor erfaring med afvikling og planlægning af træningen samt har et indgående kendskab til løberne.

Der afholdes TC-træning hver onsdag året rundt på nær i skoleferierne, hvor der ingen træning er. Trænerjobbet er lønnet job, hvor lønnen skal dække evt. udgifter til kørsel.

Yderligere oplysninger og det fulde jobopslag kan ses via link herunder eller ved henvendelse til:
TC repræsentant John Søndergaard på tlf. 4188 9504 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Juniorlandstræner Jesper Stamp tlf. 2185 7074 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist: 31/3 2016.
Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 5/4 eller onsdag d. 6/4

http://landshold.do-f.dk/elite/Pdf/2016/2016-03-08 Jobopslag - TC træner.pdf

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF