Skip to main content

Vinterens Træner 1 og Træner 2 kursus afsluttet

| Administrator | Nyheder 2016

34 nye trænere er uddannet denne vinter

Denne vinters Trænerkurser på Himmelbjergnens Natur- og IdrætsEfterskole (HNIE) blev afsluttet med 2.modul den forgangne weekend.

17 efterskoleelever og 8 medlemmer fra DOFs klubber gennemførte Træner 1 uddannelsen, mens 9 klubtrænere gennemførte Træner 2 uddannelsen.

Trænerkurserne er hele tiden under udvikling og underviserne er alle aktive trænere i en eller anden sammenhæng indenfor Dansk Orienterings-Forbund.

Camilla Bevensee underviste for første gang på Træner 1 kurset, mens Christian Bagger Hagner og Tjalfe Egholm Rude (#sweetcoachlife),Masha Semak, Jonas Munthe, Søren Skaarup Larsen, Emil Thorsen,og Gert Nielsen alle har undervist tidligere. Nyt var også besøg af landstræner Lars Lindstrøm, der bl.a. pointerede vigtigheden af kvalificerede træningstilbud i klubberne.

Det er nu op til klubberne at sørge for, at de nyuddannede og meget motiverede trænere bliver inddraget i det daglige arbejde til glæde og gavn for alle klubbernes medlemmer - gamle såvel som unge - rutinerede såvel som nybegyndere.

På undervisernes vegne skal der lyde en stor tak til deltagerne for indsatsen på vinterens kursus, og en stor tak til HNIE for logi og ikke mindst til Claus 'Kok' og hans crew for forplejningen.