Skip to main content

Ny version af O-Result er klar

| Camilla Bevensee | Nyheder

Siden januar 2019 har vi i Dansk Orienterings-Forbund haft en fælles samlet database over resultater fra de danske orienteringsstævner, det er den side I kender som 'O-result' - https://www.o-result.dk.

Da siden oprindelig blev lavet, var det for at sikre at resultater var nemme at publicere og lette at genfinde igen, og I har taget løsningen til jer, da langt de fleste resultater bliver uploadet til O-Result.

I O-Result ligger der nu resultater for mere end 600 begivenheder og for hver begivenhed har vi gemt oplysninger om alle klasser, deltagere og stemplinger så det fylder en del. Det er også en af grundende til at du oplever O-Result som langsom når den skal fremfinde resultater, samtidig med at siden generelt trænger til en mere moderne brugergrænsefalde.

Derfor er vi nu klar til lukke for O-Result (v1) og åbne for O-Result (v2), det vil ske natten mellem i dag tirsdag den 9. juli og i morgen onsdag den 10. juli, og når den nye side er klar onsdag, vil du blive mødt af dette skærmbillede:

Udover hastighed og layout er alt teknik bagved løsningen kodet om, så det er meget mere vedligeholdelsesvenligt og dermed bliver det lettere at lave nye funktionaliteter. Vi har også valgt at strukturer data mere optimalt, så de opsamlede data bedre kan bruges til statistik og dataindsigt.

Vi har sikret at alle eksisterende link til O-Result også virker med den nye version, så der burde ikke være behov for at ændre noget på klubbernes hjemmesider. Fra menuen til højre er der bl.a. adgang til vejledningen hvor afsnittet ’Ændringer’ børe gennemgås af jer, der uploader løbsresultater til O-Result.

Vi håber I vil tage godt imod den opdaterede side og fortsat bruge den flittigt.

O-hilsner
Henrik Poulsen & Malthe Poulsen
Udviklere af O-results

 

Foto: Kell Sønnichsen