Motion og Foreningsliv arbejder ud fra følgende formuleringer:

Mission:
Fordi klubberne er hele fundamentet i DOF. Klubbernes udvikling og medlemmernes frivillige engagement er den primære motor i arbejdet med at nå visionen.

Vision:
Vi ønsker at styrke klubbernes strukturelle tilgang til klubudvikling og hjælpe i processen med en kollektiv bevidsthed om “dette er vi gode til” og “dette kunne vi styrke". Vi vil at 45 % af alle klubber har sat mål for klubudviklingen og aktivt arbejder med at nå disse. Vi ønsker at have et stærkt netværk på tværs af klubberne, der sikrer vidensdeling og fornemmelse af fællesskab Vi vil sikre at klubberne har bredde nok til at løfte de organisatoriske opgaver samt sikre dynamik i klubben: Vi ønsker at styrke klubberne, så 70 % har mere end 50 aktive medlemmer.

Strategi:
Vi skal i 2015-2020 have maksimalt fokus på udviklingen i klubberne. Det er i klubberne, at visionen skal føres ud i livet, og vi skal understøtte den proces med en kombination af et udviklingsprojekt med decentrale konsulenter, målrettede klubtilbud og en suveræn klubservice fra sekretariatet og 14 områder. Vi skal samtidig have fokus på, at orientering skal kunne dyrkes i klubber over hele landet, og vi skal puste liv i nødlidende klubber, bl.a. gennem det konsulentkorps og de øvrige aktiviteter, som findes i klubudviklingsprojektet.

Sekretariatet

Dansk Orienterings-Forbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Email: dof@do-f.dk
Tel.: (+45) 4326 2740

Send en mail

Bogholderiet

Dansk Orienterings-Forbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Bankkonto:
SparNord, reg. nr. 9385
konto nr. 1465756639

IBAN nr.:
DK9890151465756639

BIC/SWIFT CODE:
SPNODK22

Findveji.dk på facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt