O-Service har gennem en længere periode været under opdatering, disse opdateringer er primært alt det der ligger i 'maskinrummet' på O-Service og i første omgang ikke noget der er synligt for brugerne.

Men opdateringen er nødvendig, således at vi sikre at O-Service kører på en sikker og stabil platform, og at udviklingen sker udfra opdaterede teknikker således at vi kan sikre optimal vedligeholdelse og udvikling fremover.

Da CMS Teknik udfører dette store arbejde som en del af den aftale der er med DO-F (altså uden ekstra betaling), vil forløbet også strække sig over en længere periode og dermed også ind i januar/februar (som jo i teorien er rimelige stille måneder fsv. angår brugen af O-Service).

Vi har hidtil kunnet beskytte jer (brugerne) for de konsekvenser som omlægningen har, men efter de meldinger som vi modtager er dette ikke tilfældet længere.

Indtil alt er omlagt til ny kode, vil i derfor kunne have behov for at kende et par 'workarounds', hvis i ikke lige kan få O-Service til at opføre sig ordentlig.

Workaround #1 - Slet al historik i din browser

  • Sørg for at alle browser vinduer er lukket, genstart evt. maskinen
  • Åben et nyt browser vindue og slet al historik (dette gøres forskelligt fra browser til browser - Chrome, Safari, iOS, Internet Explorer
  • Luk dette browser vindue igen, genstart evt. maskinen

Herefter skulle du være sikker på at al historik i din browser er  slettet.

Workaround #2 - Skift browser

Det virker som om at nogle browsere er mere følsomme for vore ændringer end andre, generelt opleves færrest problemer med Google Chrome. Så er du kørt helt fast og har du mod på en ny browser kan du gratis downloade Google Chrome.


Google Chrome er iøvrigt den mest udbredte browser i Danmark (og i resten af verden)

O-service nyheder

O-service teknik

O-service FAQ

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt