2022 wmtbocMassestart

Idag var fire danskere i temp-o konkurrence (Andreas Duc Jørgensen, Johanne Biering, Tobias Biering og Karin Biering), men kun Tobias klarede den til finalen, til med som nummer 1 i sit heat med bare en enkelt fejl på kvalifikationens 30 opgaver.

“Kortet var godt og detaljeret, med mange stenformationer og alle med kig op af skrænter. Stationerne var udfordrende med risiko for parallelfejl, hvilket kostede mig flere fejl i finalen. Efter de nyeste regler havde sideplaceringen på en genstand ikke betydning, hvilket gav ekstra fokus på ren kortlæsning,” fortæller Tobias Biering efter konkurrencen. 

Tobias sluttede på en lidt skuffende 28. plads, mens Sondre Ruud Bråten fra Norge tog guldet. 

Udfordringen i Trail-O, er at identificere den rette markering af en post, ud fra den information givet af kortet. Denne identifikation sker på afstand af posten, og oftest fra en vej eller sti, så det er muligt for personer med begrænset mobilitet at deltage. I temp-o sidder deltagerne i en stol, og skal løse delelementerne derfra, hurtigst muligt, og det gælder derfor om at tænke hurtigt.

Se alle resultater fra temp-o konkurrencen til VM i trail-o her: https://o-adventure.cz/preor/results/WTOC/2022-07-21E2/results_E2_class_F.htm 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD