På langdistancen til WMOC blev deltagerne igen udfordret på både o-teknik og løbsteknik. Det resulterede i tre danske bronzemedaljer - og en af sølv.

Sølv til Ulla Hooge

Ulla Hooge fra OK Øst fik den fineste af de danske medaljer i dag, da hun løb en flot sølvmedalje i hus i W70.

Anden medalje til Svend Fladberg
I M90 løb Svend Fladberg fra Køge OK sig ligesom på mellemdistancen til en flot medalje. Denne gang var den af bronze. Han blev hentet med to minutter af sølvmedaljevinderen Martin Hutzli – men de kunne ikke røre suveræne Kjell Arne Petterson, der vandt med næste et kvarter. Til gengæld havde de et kvarter at give af ned til 4. pladsen – så det var en meget sikker medalje.

Medalje til Rolf Lund
For Rolf Lund fra Helsingør OK har det de seneste år flere gange været stolpe ud – men denne gang lykkedes det at løbe en bronzemedalje i hus i M65.

Første medalje til Erin Nielsen
I W40 lykkedes det for Erin Nielsen fra Tisvilde Hegn OK at sikre sig en medalje. Hun løb i mål på en foreløbig førsteplads – men måtte se sig slået af to senere startende. Det blev dog en meget sikker medalje, da hun havde næste tre minutter at give af ned til fjerdepladsen.

Stolpe ud for Tenna Nørgaard
I W45 var det for anden gang stolpe ud for Tenna Nørgaard Landsperg fra Tisvilde Hegn OK. Ligesom på mellemdistancen måtte hun tage til takke med en 4. plads – denne gang var det blot 22 sekunder hun manglede for at tage medalje. Anne Maarup fra Allerød OK løb også endnu et flot løb og sluttede som nr. 6 i W55. Der ud over løb Michael Sørensen (nr. 7 i M45) og Tim Falck Weber (nr. 9 i M55) sig i top 10.

Dagens resultater kan du foreløbig se her: https://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=23369&lang=sv – og de kommer efterfølgende her: https://eventor.orienteering.org/Events/Show/7208.

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD