Alle løbere i aldersgruppen i 19-25 år som ønsker at udvikle deres orienteringsfærdigheder og fysik i svære og fysisk krævende nordiske terræner, har i slutningen af august og starten af september mulighed for at komme på udviklingstur til Østerdalen i Norge. Fra 28. august-7. september står DOF's Venner bag en træningslejr, der udover at være åben for DOF’s elitegrupper: U23-gruppen, Elitegruppen og Verdensklassegruppen, også er ca. 10 åbne pladser for andre talentfulde juniorer (19+) og seniorer udenfor DOF’s elitegrupper.

Fokus på træningslejren vil være på talentudvikling og indøvning af orienteringsfærdigheder i nordisk terræn. I Østerdalen bliver man særligt udfordret på intensiv kortlæsning og kurveforståelse i lækre og lettere fremkommelige terræner.

Formålet er at lære af hinanden og understøtte udviklingen af en bredere elite og subelite i dansk orientering samt en social tur i dejlige omgivelser.

Løbere i DOF’s elitegrupper kan tilmelde sig direkte til U18 landstræner, Astrid Ank Jørgensen. Interesserede løbere uden for DOF’s elitegrupper skal sende en motiverede ansøgning til DOFs venner, som beskriver jeres motivation for at deltage på denne træningssamling.

Udvælgelsen af løberne vil blive baseret på den motiverede ansøgning, samt resultater fra nationale og internationale stævner i 2022.

Den motiverede ansøgning skal sendes til Erik Bobach på mail: erik@bobach.eu senest mandag d. 1. august 2022.
Man vil få svar tilbage senest d. 10. august om man kan deltage på samlingen.

Information
• Planen er at løbere i alderen 19-20 år kan deltage på noget af samlingen fra d. 28/8-3/9, og de 21+ årige løbere kan deltage på hele samlingen.
• DOF’s Venner betaler de fleste udgifter, men der kan forekomme et deltagerbeløb efter endt samling.
• Overnatning foregår i hytter med eget bad og køkken, hvor løberne selv laver mad.
• Transporten forventes at foregå i minibusser.
• Afgang vil i udgangspunktet være søndag d. 28. august dagen efter DM Mellem.

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD