Der skal lyde en stor tak til alle de medlemmer af Dansk Orienterings-Forbund, der siden 25. marts har doneret til ukrainsk orientering igennem DOF. Hele 22.000 kr. er indtil videre samlet ind via mobilepay til forbundet, og taget i betragtning, at mange har doneret direkte til IOF's kampagne, er det et super flot beløb. Der er flere der har indbetalt mere end 1000 kr. og i påsken valgte mange at støtte ved at købe den specialdesignede plakat, mens andre støttede ved at deltage i sprint i Aarhus. Salget af plakaten fortsætter til de kommende nationale stævner, og alle indbetalinger er velkomne.

Donerer man via DOF's Mobilepay senest 30. april, er man også med i lodtrækningen om 2x 500kr. gavekort til Trimtex. Vinderne trækkes 1. maj og vinderne offentliggøres på Facebook og Instagram, og bliver så vidt muligt også kontaktet direkte. Åbn dette link på din smartphone og kom direkte videre til at donere via DOF's mobilepay: https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=269030&comment=UKRAINE&lock=1

På landsholdets seneste samling deltog flere ukrainske løbere, i forberedelserne frem mod WOC, og det er takket være donationerne, at det er muligt for dem at deltage. Landsholdet havde håbet at flere fik mulighed for at deltage, men de fleste mandlige løbere fik ikke tilladelse til at rejse ud. 

 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD