Efter dialog med det Ukrainske Orienterings Forbund, har det Internationale Orienterings Forbund (IOF), åbnet for en støttekampagne til ukrainsk orientering, der indeholder tre primære indsatser:

1. Indsamle penge, der skal gøre det muligt for ukrainske orienteringsløbere og trænere at deltage i internationale konkurrencer og træninger. 

2. Administrativ støtte fra IOF's sekratariat i relation til planlægningen og deltagelsen i internationale konkurrencer og træninger for ukrainske orienteringsløbere og trænere, i tæt samarbejde med medlemsforbundene.

3. Udnyttelse af IOF's Frivilligplatform (IOF Volunteers Platform) til udbud af sikre lokationer for flygtninge. IOF Global Development Commission formidler forbindelsen når flytninge søger sikre tilflugtssteder.

Det er muligt både for individuelle, klubber og forbund, at donere til indsamlingen af penge til støttekampagnens første punkt, via denne side. Det opfordrer vi selvfølgelig til at alle gør, i det omfang de har mulighed for det. 

Det er også muligt at indbetale en valgfrit donation til støttekampagnen på mobilepay via DOF. Send pengene til 269030 og skriv 'UKRAINE' i kommentarfeltet på overførslen. 

Dansk Orienterings-Forbund arbejder også på flere forskellige initiativer, der i samarbejde med klubberne skal støtte op om kampagnen og sætte skub i donationerne. Mere info følger snarest.

Læs pressemeddelelsen fra IOF på deres hjemmeside.

DONER TIL IOFS STØTTEKAMPAGNE HER

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD