Foto: Friluftsrådet

Friluftsrådets puljer "er en sand guldgrube," udtaler udviklingskonsulent Johanne Valbjørn Gydesen, der som nyansat i DOF er kommet godt i gang med de dele af hendes arbejdsområde, der handler om kommunesamarbejde og erfaringsudvikling klubber imellem, men også det, der indeholder ansøgninger til fonde. 

Hun har set på Friluftsrådets puljer, og herunder kan du få et overblik over de mest relevante for orienteringsklubber. 

Har du eller din klub brug for hjælp til at søge, kan Johanne hjælpe jer godt i gang, med gode råd. Hun opfordrer også klubber, der allerede har været i gang med at søge de herunder omtalte puljer, eller andre lignende, til at kontakte hende, så hun kan videreformidle gode erfaringer til andre klubber, og vi på den måde kan støtte hinanden, klubberne imellem. 

Kontakt JohanneDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Puljen ”Flere ud i naturen”: Kan søges til projekter og oplysningsmateriale, der forbedrer adgang til naturen for en bred kreds. F.eks. et Find Vej-projekt. Ansøgningsfrist 15. februar. Læs mere: Flere ud i naturen | Friluftsrådet (friluftsraadet.dk)

Puljen ”Sammen i naturen”: Kan søges til projekter, der inviterer nye målgrupper ind i klubfællesskabet. Ansøgningsfrist 15. februar. Læs mere: Sammen i naturen | Friluftsrådet (friluftsraadet.dk)

Puljen ”Naturforståelse”: Kan søges til projekter, der gennem formidling og/eller praktisk læring styrker naturforståelsen. Ansøgningsfrist 15. februar. Læs mere: Naturforståelse | Friluftsrådet (friluftsraadet.dk)

Lokalforeningspuljen: Kan søges til aktiviteter, materialer og projekter, der forbedrer rammerne for klubben og/eller understøtter klubbens daglige virke. Der ydes dog ikke direkte støtte til konkurrenceidræt. Ansøgningsfrist annonceres snart. Læs mere: Lokalforeningspuljen | Friluftsrådet (friluftsraadet.dk)

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD