FindvejiDK 02688
 
Med den seneste runde coronarestriktioner følger også en opfordring til ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter - eksempelvis på idrætsområdet.
 
Opfordringen kommer ifølge Kulturministeriet fra Epidemikommissionen - ekspertgruppen, der rådgiver regeringen om coronavirus.
 
Kulturministeriet har på sin hjemmeside natten til tirsdag udgivet en omgang spørgsmål og svar, som præciserer hvordan opfordringen skal tolkes.
 
Danmarks Idrætsforbund skriver:
 
"opfordringen tager sigte på indendørs træninger, stævner, camps, turneringer, kampe mv, men den tager ikke sigte på individuelle eller selvorganiserede aktiviteter. Det vil sige, at opfordringen ikke omfatter eksempelvis badminton, tennis etc, hvis man samtidig tager hensyn til anbefalingerne om at bremse smittespredning. Der er tale om en opfordring fra Epidemikommissionen og ikke et påbud."
 
Opfordringen gælder indtil d. 5. januar.
 
 
 
Der er ingen opfordring om at begrænse udendørs idræt - og der er masser af muligheder for at komme ud og finde poster på Find vej i Danmark og gennem klubbernes mange tilbud på orienteringsløb.dk

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD