2019 U18 Samling Jeppe Ruud 2

 

Årets Træner 2021

Klub-, Børn & Unge - og Eliteudvalget samarbejder om kåringen af Årets Træner. Der er udarbejdet et kommisorium for prisen - læs evt. mere her.

Egenskaber for Årets Træner:  

Årets Træner går til en ambitiøs, dygtig og inspirerende træner eller gruppe af trænere. En eller flere trænere som forstår at inspirere og forny træningen -  gerne med udgangspunkt i TBU. En eller flere trænere som udstråler engagement og som kan formidle på udøverens niveau. Årets træner kan være en ungdomstræner, voksentræner eller elitetræner.

Indstillinger:  

Prisen slås op hvert år primo november på forbundets hjemmeside og SoMe-platforme, med en indstillingsperiode frem til medio december. Indstillingen skal indeholde navn, klub og en kort motivering, der indsendes senest d. 15/12 2021 til eliteudvalgets formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udvælgelse og overrækkelse:  

Repræsentanter for Klub-, Børn & Unge- samt Eliteudvalget udvælger i fællesskab Årets Træner, hvert udvalg har en stemme hver. Prisen overrækkes på forbundets repræsentantskabsmøde. Med prisen følger et diplom og tilbuddet om et modul på DOFs træneruddannelse.

Evt. spørgsmål kan rettes til Carsten Lausten på tlf. 2241 7520.

Vi glæder os til at modtage indstillinger på alle de dygtige og inspirerende trænere, vi er sikre på der er i de danske klubber.

På udvalgenes vegne

Carsten Lausten

Foto: Jeppe Ruud

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF