Screenshot 2021 05 06 13.55.21

D. 5. og 6. juni skal der løbes testløb om de danske pladser på skovdistancerne til sommeren VM, samt pladser til World Cup i Idre i august. Testløbene består af en mellemdistance og en langdistance i meget relevante terræner for de udfordringer, som møder atleterne til VM. Landsholdsledelsen ønsker, at alle med ambition og potentiale for at løbe sig på VM-holdet, stiller til start til testløbene i Tjekkiet.

Grundet indrejserestriktioner i Tjekkiet skal de tjekkiske arrangører have en samlet tilmelding fra danske løbere. Derfor skal alle, der vil løbe testløbene tilmelde sig på mail til sportschef Anders Hav Bachhausen, der efterfølgende laver en samlet tilmelding til de tjekkiske arrangører.

Læs invitationen til testløbene her. 

Efter testløbene udtages VM-holdet, der fortsætter på træningslejr i Tjekkiet i direkte forlængelse af løbene, mens resten af deltagerne rejser hjem. Det giver en potentiel logistisk udfordring, som landsholdsledelsen vil løse bedst muligt sammen med de danske deltagere.

I forbindelse med deltagelse i testløbene kan landsholdsledelsen være behjælpelig med logistikspørgsmål, og f.eks. pege på velegnet indkvartering mv. I tilfældet at DOF lægger ud for udgifter (f.eks. startafgifter og coronatests foretaget via arrangørerne), vil der blive afregnet direkte med deltagerne.

Tilmelding til Anders Hav Bachhausen så hurtigt som muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og senest d. 17. maj 2021.

Landsholdsledelsen vil efter da kommunikere med deltagerne ang. logistik mv.

Læs udtagelseskriterierne her.

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF