Opdatering: Der er siden denne artikels udgivelse kommet en opdatering til omkring anbefalinger vedrørende coronavirus d. 7. april. Læs den her.

Vi håber at I alle er raske og sunde, og passer godt på hinanden i denne tid hvor alting ikke er ved det normale.

Efter statsministerens pressemøde mandag den 23. marts, er anbefalingen at restriktionerne fortsætter frem til og med den 13. april. Samtidig er det blot at konstatere, at mange kommuner fortsat holder deres idrætsfaciliteter helt lukket frem til og med mandag den 13. april (altså til og med påskeferien).

Dansk Orienterings-Forbund bakker 100% op omkring myndighedernes beslutning.

I forhold til DOF`s egne aktiviteter er det besluttet, at vi ikke planlægger aktiviteter frem til og med den 13. april. Ingen af os ved hvad der vil ske efter påske, og hvilke tiltag eller yderligere restriktioner der muligvis kan komme. Men DOF`s opfordring følger myndighedernes og er altså at klubberne aflyser aktiviteter til og med den 13. april som udmeldt af såvel regering som DIF.

DOF ønsker at I allesammen vil passe godt på jer selv, hinanden og støtte op omkring de tiltag som vi løbende får fra myndighedernes side.

Vær desuden opmærksom på at DIF har opdateret sin hjemmeside med en lang række praktiske oplysninger omkring konsekvens af at aflyse events, kompensationsordninger, klubkontingent osv.

Læs mere via nedenstående links:

DIF's information med praktiske oplysninger

Myndighedernes hjemmeside om coronasmitte:

Her kan du læse de seneste opdaterede nyheder fra myndighederne om coronavirus, påbud og opfordringer.

 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF