I weekenden har MTBO-rytterne igen været på arbejde, denne gang på tre dages MTBO på Skive/Viborg egnen.

Lars-Ole Kopp og Karup OK arrangerede 3 meget forskellige MTBO-løb i weekenden. Fredagen startede med en aften-sprint i den meget kuperede byskov Krabbesholm i nordkanten af skive. Camilla Søgaard og juniorrytteren Mikkel Brunstedt Nørgaard var bedste danskere, men blev begge akkurat slået af et par VM-aktuelle gæster fra nord (Emily Benham og Hans Jørgen Kvåle).

Lørdag stod på langdistance i Skive Plantage. Ruterne var ikke helt lange nok til at kunne kaldes en rigtig langdistance, men der skulle fortsat tages masser af vejvalgsbeslutninger og der skulle pedal-to-the-metal for at holde tempoet i top i det flade delvis øvelsesterræn/delvis travbane træningsområde, hvor sand var en stor spiller på sporunderaget. Oliver Friis fortsætter årets gode takter med en sejr, hvilket lover godt for et VM blot 2 måneder i fremtiden, det samme kan siges om Camilla Søgaard, som denne gang var dagens hurtigste i dameklassen, og det med en stor afstand på 6½ minut til nr. 2.

Søndagen blev sluttet af i Sjørup med en kort mellemdistance i den meget stirige skov. For anden gang i weekenden var Camilla øverst på podiet og igen med god afstand til forfølgerne. I herreklassen var det denne gang brormand Rasmus' tur til at tage en sejr.

Over hele linjen viser vores landsholdryttere, at form og o-teknik er ved at være på plads frem mod sommerens VM, og om blot 2 uger er der generalprøve, når der afvikles DM på Sjælland med Sprint på Slagelse kaserne, Langdistance i Tisvilde Hegn og Mellemdistance i Hedeland.

Arkivfoto

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF