VM 2018 Camilla Lang

 Camilla Søgaard, VM Langdistance, Zwettl, Østrig 2018 Foto: FotoBurmann.at

I weekenden blev der afholdt 3 gode og meget varierede konkurrencer i Trimtex MTBO Cup’en. Farum OK, Tisvilde Hegn OK og Allerød OK havde gået sammen om at gøre den første september weekend til Fall Race event efter opskriften sprint – massestart – mellemdistance hhv. fredag, lørdag og søndag. Altså et par action-fyldte dage for det danske MTBO felt. Vejrguderne viste sig fra den barmhjertige side og deltagerne blev forskånet for regnbyger i noget som vel nærmest endte med at være perfekte køreforhold alle tre dage.

På dame-siden var det usual suspects som løb med opmærksomheden. Camilla Søgaard - Horsens OK, lagde ud med en 2 plads på fredagens sprint i et tæt opgør med Cæcilie Christoffersen - OK ØST Birkerød, som trak sig sejrrigt ud af det opgør. Camilla tog revanche de følgende 2 dage hvor hun fik sat konkurrenterne til vægs og Cæcilie blev henvist til 3 pladserne. Tyske Anke Dannowski som i Danmark repræsenterer OK ØST Birkerød fik vist at hun er kommet ud af sidste måneds VM i Østrig i god form og nappede de resterende podieplaceringer alle tre dage.

Herre-feltet blev domineret af junior-rytteren Thomas Steinthal – FIF Hillerød, som trak sig sejrende ud de to dage han kunne stille op på hhv. sprint- og mellemdistance. Rutinerede Johan MacLassen – Rold Skov OK fik vist at han også stadig kan følge med og vandt lørdagens massestart med en lille margin til eks-landsholdskollega Michael Sommer – OK ØST Birkerød. Ungdomsrytteren Mikkel Brunstedt Nørgaard – OK ØST Birkerød holdt gennem weekenden de andre seniorer fra godtefadet da han henholdsvis tog sig af podieplaceringerne 2, 3 og 3.

Se fulde resultater mm. på http://alleok.dk/blog/2018/07/31/mtbo-fall-race-2018/

Der genstår 2 weekender tætpakkede med løb i den danske MTBO kalender for 2018. Første gang allerede 14-16. september hvor der i forbindelse med Rebild 2-dages med Rold Skov OK som arrangør køres sprint i Støvring fredag aften og 2 gange mellemdistance i Rold Skov dagene efter. Og så igen 13-14. oktober hvor det forlyder at Horsens OK med et nyt koncept trommer sammen til en spændende cocktail af 2 gange sprint i henholdsvis skov og by lørdag, og hvor Silkeborg OK byder op til det afsluttende race i Trimtex MTBO Cup med en afgørende mellemdistance i Nordskoven søndag. Find alle løbene i O-Service og et tilmeldingslink når race-day nærmer sig. Vi ses derude!

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF