Juniorgruppen afholder Novemberkursus d. 24.-26. november i Ulfborg.

Stefan Frands Petersen fortæller:

Sommerlejr 2017Nu er året ved at gå mod enden, men før dette sker har juniorgruppen årets sidste kursus. Der bydes på en o-teknisk træningslejr, hvor der skal trænes målrettet mod at overleve vinteren. Det kommer til at ske med løb, sjov, konkurrencer, orientering og meget mere.

Turen går til Ulfborg ovre i det Vestjyske, hvor vi håber på at blive mindst lige så mange deltagere som på sommerlejren i år. Der var nemlig 40 deltagere med, der gav den gas oppe ved Norrköping.

Der åbnet for tilmelding på o-service. Så hop om bord og få dig tilmeldt før din nabo!

Indbydelse: http://do-f.dk/images/nyheder/IndbydelseNov2017.pdf

 

Sidste tilmeldingsfrist: d. 1. november. 

Program:

Fredag – rejse + nattræning

lørdag – 2 x træning 

Søndag – 1 x træning + hjemrejse

For mere info kan man som løber hoppe ind på vores facebookside: https://www.facebook.com/groups/222550321122659/ - Her kan deles oplevelser, og lederne vil komme med de nyeste nyheder. For eksempel bliver der mulighed for at stemme om, hvor vi skal hen i det nye år.

Ved spørgsmål til Juniorgruppen er man også velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt