Endnu en gang trak den traditionsrige Find vej Dagen tusindvis af danskere i skoven lørdag d. 29. april.

Mere end 40 af landets orienteringsklubber inviterede alle - store som små - en tur i skove, parker og byer for at finde vej ved arrangementerne. Og igen i år tog især børnefamilierne godt imod invitationen og trodsede det kolde og våde forårsvejr, der prægede den første halvdel af dagen.

Senere klarede det heldigvis op de fleste steder - så alle fik mulighed for at prøve kræfter med orienteringsbaner i alle længder og sværhedsgrader. De ultrahurtige sprintbaner var igen populære blandt de mindste deltagere.

Find vej Dagen er til for at familien Danmark kan komme ud og prøve at løbe i skoven med kort og kompas i hånden, og lære lidt om orienteringssporten og møde orienteringsklubben i deres område.

Find vej Dagen blev første gang afholdt i 2011, og har siden vokset til et arrangement med over 3.000 deltagere, og i år er der et rekordstort antal arrangementer over hele Danmark.

Find vej i Danmark er et landsdækkende projekt støttet af Nordea-Fonden. Over 6000 faste poster spredt over hele Danmark udgør orienteringsposter, som enhver person kan benytte ved at downloade et kort fra www.findveji.dk og løbe et orienteringsløb.

 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF