trimtex

3-5. afdeling af Trimtex Senior Cup 2017 afvikles i weekenden som en del af Danish Spring 2017. Arrangørerne har i år stor succes og har modtaget mange internationale tilmeldinger. Dette er enormt glædeligt og positivt, og giver danske løbere gode muligheder for matching på internationalt niveau. Desværre har det vist sig at ranglistereglerne ikke har forudset en situation, hvor opdeling af eliteklasserne er nødvendig. Dette har i år været nødvendigt, da over 130 herreløbere har tilmeldt sig konkurrencerne.

Rangliste reglerne er derfor opdateret, således at løbere der starter i Elite 2 også vil kunne score point i Trimtex Senior Cup. Point vil først tildeles gennemførte løbere i E1, hvorefter points uddeles i E2. Løbere placeret som nummer 1, 2 og 3, vil modtage henholdsvis 5, 3 og 1 point ekstra.

Fordeling af løbere i E1 og E2 foretages på baggrund af WRE listen. Herudover har landsholdet mulighed for at indplacere ekstra løbere i E1 på baggrund af individuel vurdering.

Fuldstændige regler for Trimtex Senior Cup kan findes her

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt