Årets første DM-medaljer deles allerede ud lørdag aften i Nordsjælland, hvor Søllerød OK arrangerer DM Nat i Jægersborg Hegn.

13,7 kilometer venter på løberne i H21, hvor den forsvarende natmester, Søren Bobach, ikke stiller til start. Det gør til gengæld sølv- og bronzevinderne fra i fjor - Rasmus Djurhuus og Tue Lassen. Og skal man dømme efter den seneste weekends præstationer ved Nordjysk 2-dages, ser Tue Lassen ud til at være et godt bud på en topplacering. Her vandt Tue langdistancen lørdag og løb sig ind på fjerdepladsen på søndagens mellemdistance – lige foran Rasmus Djurhuus, der helt sikkert vil give Tue kamp til stregen lørdag aften.

- Min træning går rigtigt godt og jeg har faktisk aldrig vundet DM-nat som senior, så jeg håber jeg kan gå hele vejen i år, siger Tue Lassen til DM NATs Facebookside.
 
I D21 kan Emma Klingenberg vinde sit fjerde nat-danmarksmesterskab på stribe. Selv om hun ikke længere satser på eliteplan, viste hun overlegen form ved weekendens løb i Blokhus med sikre sejre både lørdag og søndag.
 
- Jeg har haft en fin træningsvinter uden skader, men jeg har trænet noget mindre end jeg plejer. Så jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan formen er, og håber stadig at kunne kæmpe med om medaljerne, siger Emma Klingenberg til DM NATs Facebookside.
 
Stærkeste udfordrer på de lidt mere end otte kilometer i Jægersborg Hegn ser ud til at være sprintstafet-verdensmesteren Cecilie Klysner. Hun løb sig ind til sølvmedaljen i D21 i fjor ved DM Nat i Hou.

DMNATLOGO

DM Nat kan følges via stævnets hjemmeside og Facebook-side

 

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt