Er du en seniorløber på Sjælland og er på udkig efter lækre orienteringstræninger i høj kvalitet? Så er der godt nyt: Senior TalentCenter(STC) på Sjælland er genopstartet.    

Hvad er det? Senior TalentCenteret på Sjælland er startet op igen her til foråret med Mikkel Aaen som STC-træner. Der har allerede været afholdt to kompastræninger i henholdsvis Hareskoven og Geel Skov. Der er træninger med forskellige moment-emner planlagt for hele dette halve år i skove rundt omkring på Sjælland.

Hvornår er det? Træningerne starter kl. 18, ca. hver onsdag, hvilket er 20 min. efter TC'ets træninger. Der løbes på de samme baner/efter samme moment som TC'et: Det vil sige 7-8 km. svære momentbaner i høj kvalitet, som ofte er meget afkortningsvenlige.

Hvem kommer? Målgruppen for STC-træningerne er: Seniorløbere(H/D21+), som kan løbe en svær bane, og som har lyst til rimeligt regelmæssigt og målrettet at træne med på orienteringstræninger sammen med andre seniorer fra hele Sjælland. 

Hvor kan jeg finde mere information? Du kan finde mere information om STC og de kommende STC-træninger på STC's Facebookgruppe. (Det er en lukket gruppe, så bare anmod om medlemskab eller bed nogle om at tilføje dig til den). Kontakt gerne STC-træner Mikkel Aaen for mere information: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41 29 08 82.

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt