Tema loebMotion og Foreningsliv har igen i år afsat kr. 20.000 på budgettet til tilskud til en Ungseniorsommerlejr.

Planlægningen af sommerlejren er så småt ved at starte op med Magnus Maag, Søllerød Orienteringsklub som kontaktperson - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilskudsreglerne er som følger:

DOF tilskud til Ungsenior Camps

Motion og Foreningsliv ønsker at understøtte aktiviteter, som fremmer de sociale, fysiske og tekniske kompetencer hos aldersgruppen 20-30 år - samt generelt medvirker til at fastholde et socialt netværk på tværs af klubber i denne aldersgruppe.

Forudsætninger: Der ydes tilskud til træningsophold, der tilbydes åbent til alle medlemmer af DOF i alderen 20-30 år via o-service og hvor der er minimum 6 træningspas. Campen kan foregå i forlængelse af en konkurrence, men ydes ikke til ophold under f.eks. O-Ringen.

Tilskud: Tilskud er max 20.000 kr. til transport, overnatning og forplejning (mod kvitteringer og brug af sædvanligt DOF skema). Tilskud ydes med 50% brugerbetaling dog max 1.000 kr. per løber. Hvis der er mere end 20 deltagere fordeles tilskud proportionalt. Der skal vedlægges deltagerliste.

Ansøgning: Skal foretages til formand for Motion og Foreningsliv inden 1. april indeholdende beskrivelse af aktiviteten, herunder mål, indhold, tid, sted, målgruppe og budget. 

Link til tilskudsreglerne

 

 

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt