Årets repræsentantskabsmøde afholdes på Hotel Comwell i Middelfart lørdag den 4. marts med mødestart kl. 10.00 (registrering og kaffe fra kl. 9.00). 

Årets møde vil bl.a. indeholde en gruppediskussion om DOF's strategi, hvor DOF i forbindelse med DIF's nye økonomiske støttestruktur har formuleret 5 strategiske spor, der tager udgangspunkt i den fortsat gældende Plan 2020. I gruppediskussionen får alle mulighed for at give sit besyv med omkring konkrete handlinger indenfor de 5 spor. Læs mere om sporene bagerst i mødemappen via nedenstående link.

Der er ikke indkommet forslag til repræsentantskabsmødet. 

Som det fremgår af mødemappen, er der valg til både en plads i Hovedbestyrelsen og flere områdeformandsposter, hvor der endnu ikke har meldt sig en kandidat. Forslag til ovenstående er yderst velkomne. Kontakt formand Walther Rahbek, hvis du ønsker at høre yderligere om disse poster: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 5036 4042. 

Du finder mødemappen, årsrapport 2016 samt anmeldelsesblanket her.  

Tilmelding til repræsentantskabsmødet foregår enklest gennem O-service - læs mere herom i mødemappen. 

forside repmode 2017

 

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt