DOF’s direktør, Michael Sørensen har efter godt 6 års ansættelse som direktør i DOF valgt at opsige sin stilling.

Det sker med sigte på videre karriereudvikling, og fordi Michael ønsker at styrke sin faglighed indenfor det økonomiske område. HB og forbundets ansatte modtog meddelelsen i går den 31/1 og vi både beklager hans beslutning og forstår den.

Michael har gjort et kæmpe arbejde i disse 6 år og har med tålmodighed og fleksibilitet arbejdet med 2 DOF-formænd og flere hovedbestyrelser.

Tidspunktet er velvalgt - når det nu skulle være - idet der er rigtigt godt styr på DOF’s økonomi, vi har netop revideret i eliteorganisationen og har en række store internationale mesterskaber som er godt ”i søen” (men som den nye direktør kan nå at sætte sig ind i).

HB har igangsat en rekrutteringsprocedure der indebærer et opslag internt i DOF og eksternt på digitale medier indenfor den næste uges tid.

Vi forventer at kunne holde afsluttende samtaler i marts måned med henblik på en opstart senest 1. maj.

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tilmeldingen til World Masters Orienteering Championships i Danmark 2018 er nu åben/Registration for WMOC 2018 is open. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt