Skip to main content

Johan i Iberien

| Administrator | Nyheder 2000

Fra Johan Fegar, Tisvilde Hegn OK har jeg modtaget følgende:

Fra Johan Fegar, Tisvilde Hegn OK har jeg modtaget følgende:

"Hej Sören
Saa blev jeg nr. 2 igen i H21E. Denne gang til de Iberiske Mesterskaber, der fandt sted 2-3 december i blaest og regn omkring Santo Tirso, Portugal.

Vinderen samlet over de to dage var Tomas Fjellström fra Finland. Han er ligesom jeg Erasmusstuderende i Spanien.

Förstedagen paa den klassiske distance (11,3 km) fik jeg klö med 8 minutter af Tomas, da ingen havde fortalt mig, at man under ingen omstaendigheder skulle lobe i terraenet, hvis der var det mindste grönt paa kortet. Arrangörerne havde sat en advarsel op ved start og raadede löberne til at blive mest muligt paa stierne, men da mit portugisiske er lidt tyndt, naaede denne oplysning mig ikke i tide. Det resulterede bl.a. i, at jeg bagefter brugte en lille time paa at traekke torne ud af mine knae.

Andendagen til kortdistancen(6,4 km) havde jeg bragt taktikken i orden: Stifraes og udenomsvejvalg. Jeg vandt med 5 min., hvilket jo desvaerre var lige i underkanten til samlet at faa skovlen under Finland.

Alligevel er jeg godt tilfreds, da det virker som om min formkurve er stadigt opadgaaende. Da jeg holder jul og nytaar hjemme i Danmark(home, sweet home), bliver naeste store udfordring Nytaarslöbet i Horsens.
Venlig o-hilsen Juan Fégar"