Danske juniorer midt i stafetfeltet ved VM

| Administrator | Nyheder 2001

Ved søndagens stafet placerede de danske førstehold sig midt i feltet hos både herrerne og damerne. Herreholdet med Thomas Skouenborg, Christian Christensen og Rasmus Søes blev nummer 14 ud af de 29 deltagende nationer, mens dameholdet med Karina Boen Knudsen, Marie Filtenborg og Signe Søes klarede en 13. plads til Danmark i konkurrence med 25 nationale hold.
Herrernes stafet blev vundet af tjekkerne med polakkerne på andenpladsen og svenskerne på tredje. Hos kvinderne sejrede svenskerne, mens tjekkerne fik sølv og finnerne bronze.
Signe Søes havde igen et godt løb, der trak holdet adskillige placeringer frem. Ane Linde, der klarede sig meget fint på den klassiske distance, var sat på andetholdet. Her løb hun samme kombination som Marie Filtenborg på førsteholdet, men Ane Linde løb banen 81 sekunder hurtigere end Marie Filtenborg. Hvis og hvis og hvis…førsteholdet havde været 81 sekunder hurtigere, havde de netop klaret en top-ti placering.