Chris Terkelsen nr. fem og Claus Bloch nr. otte i dagens afdeling af PWT i Suzhou, Kina

| Administrator | Nyheder 2005

Chris havde en god start i PWT's 4. afdeling i Suzhou Amusement Park, men sluttede efter udskridning som femmer. Claus var efter grundig opvarmning af sit skadede knæ med igen og sluttede på meget tilfredsstillende ottende plads.

4. afdeling af Park World Tour gik i det lokale tivoli, Suzhou Amusement Park i Suzhou, og ifølge Chris Terkelsen blev der desværre til lidt for mange små uønskede forlystelser undervejs.
”Jeg havde en fin åbning og ved post 12 af 21 var jeg på 3. pladsen kun to sekunder efter bedste tid – stadig med sejren indenfor rækkevidde. Men derefter rutschede jeg ned på resultatlisten”, udtaler Chris Terkelsen og fortsætter - ” stierne var belagt med kinesisk granit og var spejlglatte efter et nys overstået regnskyl. Pludselig måtte jeg ned og ligge efter udskridning rundt i et sving på vej til post 12. Derefter blev jeg lidt mere forsigtig og tabte vel omkring 10 sekunder på defensivt løb derfra og indtil mål - og tillagt et par små bom til post 17 og 18 på omkring 5 sekunder hver, var differencen op til vinderen Øystein Kvaal Østerbø pludselig 27 sekunder”, slutter Chris Terkelsen fra Kina.

Dagens vinder blev sammenlagt førende Øystein Kvaal Østerbø, Norge. Den sammenlagte toer David Brickhill-Jones, Australien blev toer og tirsdagens vinder Martin Johansson, Sverige blev treer.
Claus Bloch formåede efter dagens løb med sin ottende plads at bevare sin sammenlagte fjerdeplads. Chris Terkelsen ligger nu på en sjette plads med ambitioner om at avancere, men han skal yde sit bedte i de sidste afdelinger, hvis han skal slutte sammenlagt i top fire - bl.a i kamp med landsholdskollegaen Claus Bloch.

Hos kvinderne vandt for første gang en russisk dame. Tatiana Riabkina, Rusland var 12 sek hurtigere end den førende tjekke Dana Brozkova, Tjekkiet

Park World Tour fortsætter i Jinhua på lørdag.