Top-20 placeringer til de to Silkeborg-drenge ved Junior VM

| Administrator | Nyheder 2005

Christian Bobach og Jeppe Borch, begge fra Silkeborg OK, levede helt op til forventningerne med placeringer som henholdsvis nr. 13 og nr. 16 ved dette VM’s første finaler – finalerne på kortdistancen.

I det fysisk og teknisk svære terræn var Christian i dag bedst. Efter en lidt forsigtig start – var nummer 21 ved første radio, løb Christian med et koncentreret og disciplineret løb sig op på resultatlisten og kunne i tiden 25.37 slutte på en fornem 13. plads.
Jeppe var nr. 12 på første radio, men faldt lidt tilbage på slutningen af løbet, og sluttede på en fin 16. plads.
Tue og Ane, der i går overraskede ved ikke at komme i dagens A-finaler, viste i dag deres klasse i B-finalerne.
Ane satte sine konkurrenter grundigt til vægs med en vindertid på 22.46 – to et halvt minut foran nr. to, Lena Krafkova fra Tjekkiet.
Tue kunne uden at løbe sig ud, i dag notere sig for en fin fjerdeplads i tiden 24.51 - godt et minut efter norske Magne Dæhli.
Til dagens øvrige resultater i A-finalen havde landstræner Ulrik Staugaard følgende vurderinger:
-’Flot indsats af Philip G. Lund med en placering som nr. 39. Dagens bedste i går i kvalifikationen, Emil Folino, havde i dag ikke samme flyd i orienteringen, det samme gjaldt klubkammeraten Rasmus Djurhuus, så begge sluttede i den sidste ende af A-finaleheatet med placeringer som nr. 53 og 56.
Maja Alm blev i dag bedste pige med en placering som nr. 36 i A-finalen, men hun kom humpende i mål med store vabler på begge sine hæle efter at have udfordret det stenede og ujævne terræn. Line Søderlund, der løb en fornem kvalifikation blev i dag nr. 50 - og stævnets yngste deltager, Signe Klinting gik igen uimponeret til sagen og blev i dag en flot nr. 45.
Camilla Bergmann og Ida Herefordt gjorde det begge pænt i B-finalen med placeringer som henholdsvis nr. 13 og 32, men dog langt efter den suveræne vinder Ane Linde’.

Troels B. Hansen, som er 'udsendt pressemedarbejder' rapporterer i øvrigt, at de danske JWOC-løbere får god opbakning fra et gigantisk heppekor fra 227 danske deltagere, der har valgt at tilbringe en uge af deres sommerferie med at løbe publikumsløb og heppe det danske landshold. Støtten mærkedes allerede ved åbningsceremonien, hvor et øredøvende hurraråb fra den danske lejr fyldte salen. Der er ingen tvivl om, at den danske lejrs støtte er guld værd for løberne.
Det kan også være nødvendigt, med temperaturer på 38 grader og bakker der i højde er tre gange de højeste bakker omkring Silkeborg.

Troels slutter med at melde alt vel - 'alle løberne er i tophumør og bortset fra Maja Alm helt kampklare til torsdagens langdistance.

Dagens finaleresultater:
A-finale
Herrer, 3.5 km, 17 poster (60 deltagere)