Medalje igen!!!

| Administrator | Nyheder 2007

Ny flot dansk dag - bronze til Christian Bobach

Idag gennemførtes langdistansen ved Junior-VM i orienteringsløb i Dubbo, Australien. Dagens resultater viser at Danmark med ”den gyldne generation” har et af verdens bedste juniorlandshold, idag kun overgået af Norge der vandt begge klasser.

Idag var det herrernes tur til at tage medalje, idet Christian Bobach tog bronzen. Storfavoriten Olav Lundanes, Norge tog sin 2 medalje i træk og sit andet junior-VM guld på langdistance.
Søren Bobach startede med et stort tidstab, men fik siden sat farten op, havde dagens bedste afslutning og sluttede på 7 pladsen.
Anders Olesen løb også et meget flot løb, tabte desværre lidt tid til sidst men sluttede som nr. 23.

75. Jonas Munthe, Mariager Fjord OK \t94,21

Christian sagde om sit løb: Det var et optimalt løb, og det jeg er efter, er ren fysik!

På damesiden blev det igen en flot holdpræstation, men hvor det igår blev til en medalje, var det idag lige ved og næsten. Maja Alm var længe med i kampen om en medalje, men bommede på sidstedel af banen og sluttede på en 11 plads. Signe Klinting sluttede som nr. 14 og Line Søderlund 22, men for deres del var det omvendt, de tabte tid i starten men afsluttede stærkt.