God damepræstation til World Cup

| Administrator | Nyheder 2007

Signe Søes nr. 21 til World Cup

2 afdeling af årets world cup blev afviklet idag i Bykle, Norge. Terrænet var tungt og kuperet, et terræn der almindeligvis ville favorisere de nordiske nationer men resultaterne viser at magtbalancen i international orientering er blevet rykket.

De bedste danske resultater blev leveret af damerne, Signe Søes blev nr. 21 og Ane Linde nr. 36. Signe var meget godt tilfreds med sit løb men lidt ærgerlig over at lave et stressbom efter publikumspassagen.
Simone Niggli vandt sin anden world cup sejr i år foran finske Heli Jukola og med russiske Julia Novikova på 3 pladsen.

Herrerne havde generelt en tung dag, hvor de ikke rigtig fik det til at fungere. Mikkel Lund bliver bedste danske som nr. 30, og var trods nogle mindre bom godt tilfreds, Christian Nielsen bliver nr. 40, Rasmus Søes 43 og Tue Lassen 44.
Thierry Guerorgiou, Fra vandt suverænt 1,15 foran Mats Haldin, Fin og med Schweizeren Mark Lauenstein på 3 pladsen.

B-finalerne var derimod opmuntrende, med gode danske løb og placeringer. Hos damerne blev Helle Bobach nr. 5, og hos herrerne blev Rasmus Djurhus nr. 3, Troels Nielsen nr. 6 og Jeppe Borch nr. 7.
Helle og Rasmus sikrede sig dermed adgang til A-finalen ved næste world cup runde i Sverige.