Skip to main content

Øst vinder KUM

| Administrator | Nyheder 2007

’Øst vinder KUM’ var skrevet tydeligt på Østkredsens KUM-trøjer ved KUM 2007. Og det kom til at holde stik. Øst vandt i år, ganske suverænt, den samlede konkurrence mellem de 3 kredse ved årets KUM.

’Øst vinder KUM’ var skrevet tydeligt på Østkredsens KUM-trøjer ved KUM 2007. Og det kom til at holde stik. Øst vandt i år, ganske suverænt, den samlede konkurrence mellem de 3 kredse ved årets Kredsungdomsmatch, der blev afviklet i Grib Skov med Politiets Idrætsforening i København som arrangør.
Ved søndagens stafet var det dog Nordkredsen, der trak det længste strå. Nord blev vinder, med Øst på de to næste pladser. Det skete efter en spændende konkurrence, hvor føringen skiftede en del undervejs.

Med en stævneplads på en græsplæne midt i en Grib Skov, der var klædt helt i forårsgrønt, var rammerne lagt for en rigtig god weekend. PI København havde sørget for forplejning i mål i form af vandflasker, energibarer, æbler og hjemmebagt kage, næsten ad libitum. Et stort tilløbsstykke.

Ud over det sportslige er KUM-festen lørdag aften en fest, der er blevet set frem til siden sidste år. Her bliver knyttet nye venskaber, og snakket på tværs af kredsgrænser. Festen var i år henlagt til Kulsvierskolen i Hillerød, hvor PI København havde tryllet, og selv lavet alt maden til de 180 deltagere og ledere.

- KUM er jo et arrangement, som man ikke tjener penge på, og vi vil meget gerne gøre noget for at de unge mennesker får en rigtig god oplevelse, siger Henrik Wiberg, stævneleder fra PI København. – Og så har vi mange dygtige og engagerede medlemmer, og der ikke går af vejen for sådan en opgave. – Vi har nok prøvet det, der er vanskeligere, fortsætter Henrik med et stort smil.

Fra lederside var man rigtig glade for at der var Politiet, der arrangerede festen i år, specielt da en gruppe lokale gerne ville med til festen lørdag aften. Dette blev klaret på en positiv måde, helt i tråd med den rolige og tålmodige stemning, som kendetegnede hele arrangementet.

Ved afslutningen blev KUM-flaget taget ned, og overgivet til Kolding OK, der er arrangør i 2008.
Resultater og meget andet kan ses på stævnets hjemmeside http://www.ostkredsen.dk/kum2007/ .

Du kan også ses billeder fra stævnet på nedenstående link.

http://www.photoshopshowcase.com/ViewFlashMedia.aspx?AID=29114&AT=3