Skip to main content

30.000 orienteringskort

| Administrator | Nyheder 2007

Lørdag den 31. marts 2007 er der indvielse af nyt kort og 70 faste poster i Hvide Sande.

Et usædvanligt samarbejde imellem Herning Orienteringsklub og Holmsland Klit Turistforening og med støtte fra, Sundhedscenter Vest og Gang i Ringkøbing Kommune samt Ringkøbing Bank, krones på lørdag med en flot indvielse.

Det er mig bekendt første gang i verden at et orienteringskort i A3 format trykkes i 30.000 eksemplarer og husstandsomdeles til en hel kommune. Lægges kortene på jorden i forlængelse af hinanden, vil de nå fra Hvide Sande og til Ringkøbing. Foldes de en gang og lægges i en bunke bliver den 4 meter høj.

Men ikke nok med det. Feriepartner Hvide Sande har taget initiativet til sig, og vil lægge kortet frem i alle deres 400 udlejningssommerhuse. Det sker med både dansk og tysk tekst.

Og der er selvfølgelig også tænkt på skolen. Den ligger centralt på kortet og får gratis udleveret klassesæt. Det samme sker for FDF’erne og sportsforeninger.

Endelig vil Sundhedscenter Vest og Gang i Ringkøbing Danmark stå for 6 dage med særlige ture rundt til posterne, der for en dels vedkommende står ved nogle af byens seværdigheder og ellers på steder med spændende vild natur og måske en særlig flot udsigt til hav, by eller fjord.

Et usædvanligt initiativ – Længst imod vest hvor skov er en mangelvare. – Men det gør ikke noget, når naturen er så storslået som her.

Nøglepersonen er Asger Kristensen, Herning. Der er indvielse lørdag den 31. marts kl. 11.00. Alle er velkomne. Også til at lægge vejen forbi en dag du er i sommerlandet.

Indvielsen finder sted Lørdag den 31. marts kl. 11.00, idet det oplyses at der kan startes fra kl. 12. Mødestedet er Holmsland Klit Turistforening v/Fiskeriets hus, Nørregade 2 B, 6960 Hvide Sande.

Ved indvielsen er der tre baner. En svær på 7-8 km. en mellemsvær på 4 km og en begynder/let på 3 km.

Kort til 30 kr. pr. stk. sælges ved start og kan senere købes Turistkontoret

På indvielesdagen er der indlagt mange overraskelser. Tilmelding kan ske til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil: 29 61 78 95

Se kortet via link [pdf - 1 MB]

http://www.do-f.dk/postiskov/2007_hvidesande.pdf