Skip to main content

Ærestegn til KK

| Administrator | Nyheder 2007

Egentlig hedder han jo Karl Kristian, men det er lettere at sige KK.

Ved årets repræsentantskabsmøde blev en tydelig berørt KK hædret med forbundets ærestegn. Det skete fordi han den 1. juli 2007 trækker en streg i skovbunden, og siger farvel til jobbet som sportschef.

Det var langt fra givet, at det skulle blive orientering, som blev KK’s hjertebarn. Som leder af en stor mangestrenget idrætsforening i Jelling, var der mange andre idrætsgrene der bød sig til, og som godt kunne bruge en dygtig, vedholdende og inspirerende organisator.

Men som i mange af livets forhold var det en kvinde, der stod bag. Asta ville det anderledes og da Chris viste sit store talent, var vejvalget taget på forhånd.

Det blev til mange år i træningsudvalget, som formand og leder – derefter udvidet med jobbet som breddekonsulent og sidst som kronen af værket som sportschef.

Men tildeling af forbundets ærestegn betyder sjældent et farvel. Højest en ”time out”. Det ved vi fra de mange andre, der tidligere er blevet beæret med dette tegn.

Formanden for eliteudvalget takkede for indsatsen indtil nu, glædede sig over stadig at kunne trække på KK's indsats frem til 1. juli, og ønskede KK alt mulig held og lykke med fremtiden, når skiftedagen oprinder.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/aeres/