Skip to main content

DOF har fået ny TD konsulent

| Administrator | Nyheder 2007

I forbindelse med Team Danmarks nye organisationsstruktur er der sket ændringer i TD-konsulenternes forbundsfordeling.

I forbindelse med den nye organisationsstruktur i Team Danmark er der ansat to nye konsulenter, Lone Hansen og Jens Meibom.
Når nye konsulenter ansættes betyder det, at der skal ske nogle rokader og det kan for nogle forbund betyde et konsulentskift. Det er det kommet det til for DOF denne gang, idet vi har måttet tage afsked med Martin Petersen. I stedet har vi fået den ene af de to nye konsulenter, Jens Meibom.

Martin Elleberg Petersen tiltrådte den 1. april og afløste vores daværende konsulent Charlotte Pedersen, der gik på barsel.
Vi har været meget tilfredse med det samarbejde, vi har haft med Martin Petersen og ser frem til et ligeså positivt samarbejde med hans afløser Jens Meibom.
Jens kommer fra en stilling som uddannelseskonsulent i DIF, hvor vi i øvrigt har haft et samarbejde med ham om Klubinstruktør- og Klubtræneruddannelsen, så et helt nyt og ubeskrevet blad er han ikke for os.
Der bliver i morgen mulighed for at hilse på Jens, idet han har taget imod invitationen om dels at deltage i forbundets Repræsentantskabsmødet og dels i Trænerseminaret, der afvikles parallelt med.