En fjerdeplads til Signe Søes på World Games

| Administrator | Nyheder 2009

- med placeringer som nummer 4,10, 16 og 17 var det igen idag en god holdpræstation.

Signe Søes tog i dag hendes bedste resultat til et internationalt mesterskab. Med flere placeringer som nummer fem, seks, syv og ni til internationale mesterskaber beviste Signe Søes endnu engang at hun tilhører verdenseliten. Med et teknisk godt løb var hun med i medaljekampen hele vejen, og først på de sidste 3-400 meter gik Linnea Gustafsson fra Sverige forbi. I mål var Signe blot 4,8 sekunder fra bronzemedaljen. Dette sætter en stor streg under Signes høje niveau. Signe Søes siger selv om dagens præstation – jeg løb et teknisk godt løb, og farten er også god, jeg laver et par små fejl, men ikke noget stort -. Banerne var meget fysisk betonet, hvilket beviser at Signe både teknisk og fysisk ligger i verdenseliten. Mellemdistancen blev vundet af australske Johanna Allston, der med denne sejr slår fast, at hun stadig er blandt verdens bedste. Maja Alm løb sig ind på en meget fornem 10. plads – med to top 10 placeringer til dette World Games har Maja Alm fået en fornem åbning af seniorkarrieren.

Mikkel Lund og Rasmus Søes løb igen i dag stabile løb og leverede fine placeringer som nummer 16 og 17. Både Mikkel Lund og Rasmus Søes havde gode mellemtider men mistede lidt i løbets afslutning. Herrerklassen blev vundet af løbsstærke Daniel Hubmann og med to russiske løbere på 2. og 3. pladsen, så er russerne klare favoritter til morgendagens stafet.