Dobbel Schweizisk i Spring Cup klassisk

| Administrator | Nyheder 2010

Og mange flotte danske juniorpræstationer

Spring Cup afviklede i dag den klassiske distance i den nordlige del af Grib Skov. Som ventet havde de danske herrer svært ved at klare sig i det stærke selskab, mens Maja Alm var tæt på sejren i dameklassen.

Herreklassen blev vundet af favoritten, verdensranglistens førstemand, Daniel Hubmann, der var mere end to minutter foran polske Woijech Kowalski. De danske landsholdsløber Christian Bobach blev bedste danske på 10. pladsen – 6,22 min efter Hubmann. Christian fører dermed den danske rangliste, Trimtex Cup, som Spring Cup var første del af.

Hos kvinderne vandt veteranen Vroni König-Salmi, der altid har leveret flotte resultater i Spring Cup, mens danske Maja Alm løb en flot andenplads hjem blot 35 sekunder efter Salmi. Dermed tager Maja førstepladsen i Trimtex Cup.

Flotte juniorresultater
De yngre og ældre juniorer løb samme bane, som derfor kan tælle som 3. Afdeling i juniorernes rangliste, Combineering Cup.

I D 17-18 E vandt Ita Klingeberg foran tjekkiske Johanka Simkova. Stine Bagger Hagner blev nr. 5.

I D 19-20 E vandt Ida Bobach, mens Signe Klinting også leverede en flot præstation på 5. pladsen.

I Combineering Cup vandt Ida dagens konkurrence, mens Signe blev nr. to og Ita nr. 3.

I H17-18 E var Marius Thrane Ødum hele 2,55 min. Foran nr. 2, mens Mikkel Sørensen og Jakob Ekhard Edsen blev henholdsvis nr. 9 og 10.

I H 19-20 E blev Rasmus Thrane nr. 2 – blot 9 sekunder efter den svenske junior verdensmester Johan Runesson. Søren Schwarz blev nr. 5 og Andreas Boesen nr. 8.

I Combineering Cup vandt Marius foran Rasmus, da Marius havde bedre tid.

Se også Thomas Jensens fine reportage på orientering.dk eller Spring Cups hjemmeside.

I morgen søndag afsluttes Spring Cup med international stafet. Husk skiftet til sommertid mellem lørdag og søndag, hvor urene stilles en time frem.