Skip to main content

DR sender direkte TV på nettet fra DM-sprint

| Administrator | Nyheder 2012

Lørdagens DM-sprint streames på DR's hjemmeside

Når årets første danske mesterskaber på lørdag eftermiddag afvikles i Helsingør, bliver det med Danmarks Radio på banen. Skal du ikke selv deltage eller har du lyst til at udnytte den sjældne anledning for at vise sporten (og dig selv) frem for familier og venner, så er her en oplagt mulighed.

DR stiller op med 4 ubemandede kameraer, der alle kan fjernstyres fra centralt hold. Da der er tale om et forholdsvis nyt og uafprøvet koncept fra DR’s side kombineret med en vanskelig sportsgren at dække TV-mæssigt, må man være indstillet på at bære over med de problemer, der måtte opstå undervejs, men fra DOF’s side ser vi med spænding frem mod dette forsøg.

Stævnet vil blive kommenteret af DR Sportens Jens Jacob Juulsager med tidligere landstræner Jakob Ødum som medkommentator. Udsendelsen starter samtidig med stævnet kl. 13.00, hvor der indledningsvis vil blive fokuseret på senioreliteløbernes kamp om medaljer, men DR vil være med hele eftermiddagen og følge udviklingen i en række af de øvrige klasser, der starter efter afgørelsen i eliteklasserne.

Deltagerne i stævnet skal være opmærksom på følgende passage i løbets instruktion: ”I henhold til DOFs løbsreglement § 2.7 om fairness er det ”ikke tilladt en deltager at give andre deltagere, som endnu ikke er startet, informationer om løbsområdet, kortet, poster eller delstræk”. Det er selvfølgelig dermed heller ikke tilladt ikke-startede løbere at søge sådanne informationer hverken fra andre løbere, fra publikum eller fra den aktuelle TV-transmission på nettet. Overtrædelse medfører naturligvis diskvalifikation.”

Læs mere om transmissionen af større danske sportsbegivenheder på DIF’s hjemmeside herunder – eller klik direkte ind til DR’s side, hvor udsendelsen vil kunne ses på lørdag eftermiddag: http://www.dr.dk/Sporten/MinSport/2012/02/29135252.htm

Udsendelsen vil også efterfølgende kunne ses på nettet, men af tekniske årsager, vil den ikke være tilgængelig umiddelbart efter løbet, og det er i skrivende stund uvist, hvornår den vil ligge klar.

http://www.dif.dk/NYHEDER/nyheder/2012/03/20120301_dr.aspx