Skip to main content

Find vej i skolen projekt indviet i Ringe

| Administrator | Nyheder 2013

40 faste poster med Emit er nu klar til brug på Midtfyn

Der var rosende ord til Faaborg OK for etableringen af projektet Find vej i Ringe fra såvel Faaborg-Midtfyns borgmester Hans Jørgensen som fra DOFs formand Helge Søgaard, da Find vej i Ringe torsdag d. 26. september officielt blev indviet ved en reception i Midtfyns Fritidscenter.

Ole Gjøtterup, Faaborg OK er ildsjælen bag projektet, som har involveret flere folkeskoler, et gymnasium, en efterskole og en kostskole i området omkring Ringe Sø, hvor også Midtfyns Fritidscenter ligger.

Det er således et projekt med mange potentielle brugere, og de fleste af institutionerne var da også repræsenteret ved receptionen og udtrykte stor glæde over projektet og muligheden for at bruge de faste poster i undervisningen fremover.

Et par skoleklasser deltog aktivt og fik prøvet det nye kort i det flotte septembervejr.

Med støtte fra Faaborg Midtfyn-Kommune, Energi Fyn, De Faberske Fonde, Nordeafonden, Ryslinge Gymnastikforening og DOFs Find vej i skolen projekt er det lykkedes at finansiere opsætningen af 40 faste poster med Emit-enheder, og indkøbe klassesæt med kompasser, Emitbrikker og printer, som skolerne kan benytte i undervisningen.

Der følges nu op med et tilsvarende projekt i Ryslinge med 30 faste poster, så orientering er for alvor kommet på dagsordenen på Midtfyn, ikke mindst takket være Ole Gjøtterups ihærdige indsats.

http://www.faaborgok.dk/images/stories/PDF/findveji/ringe-findvej-aug13-medalleposter.pdf