Skip to main content

5. plads på VM stafet.

| Administrator | Nyheder 2015

Sidste dag på VM i MTBO blev der kørt stafet.

Det blev desværre ikke til metal, men damerne kørte sig trods alt i mål til en 5. plads og dermed en plads på podiet. Alle 3 damer var tilfredse med deres løb, men som de øvrige dage må vi blot erkende at terrænet ikke var til danskernes fordel.

Herreholdene startede ellers godt ud med at Allan Jensen skiftede som nr. 7, men Rasmus Folino punkterede desværre 2 gange under sit løb. Han var i stand til at udbedre defekten og komme igennem, men det blev med et stort tidstab. Ramus Søgaard kørte en stærk sidstetur, og han trak holdet op til en godkendt 9. plads, kort efterfulgt af Danmarks 2. hold, som bestemt også kørte en god stafet.

Juniorherrerne var med helt fremme i teten i starten, men desværre knækker Oliver Friis kæden på vej til post 6. Efter en udbedring af defekten fortsatte han til post 7, hvor han opdagede, at han endnu ikke har været ved post 6. Oliver kæmper sig gennem banen, men det blev med et stort tidstab. De øvrige drenge kørte fornuftige løb, men det var en håbløs kamp at hente det tabte.

Det danske MTBO-hold må erkende, at det ikke blev det VM, man havde håbet på Det skyldes en kombination af, at terrænnet ikke har været til dansk fordel, og at rytterne ganske enkelt har lavet for mange fejl. Nu skal der fokuseres på træning og forberedelser frem mod VM næste år i Portugal.