Lige ved og næsten for Rasmus Søgaard

| Administrator | Nyheder 2015

Der var spænding på i dagens MTBO VM sprint

Både Rasmus Søgaard og Allan Jensen kom godt fra start. Allan har hurtigste tid på post 5, men desværre indsniger der sig et par fejl senere på banen og det straffes fælt. Rasmus Søgaard kører et godt, kontrolleret løb. Han er med fremme helt til post 16, hvor han mister et halvt minut på en forholdsvis simpel post. Dermed ryger han fra en 4. plads til en slutplacering som nr. 11, hvilket er hans bedste placering til dato til et internationalt mesterskab. Michael Sommer er egentlig godt tilfreds med sit løb, men må bare erkende at han ikke er så stærk som de andre. Rasmus Folino, Andreas Bergmann og Johan MacLassen laver alle 3 for mange fejl.

Camilla Søgaard ramte heller ikke dagen og med et par store fejl midt på banen er konkurrencen bare for stor til, at det ikke koster placeringer. Nina kører egentlig et godt løb, som hun var tilfreds med da hun fulgte sin plan men et par små fejl koster bare mere tid end forventet. Cæcilie laver også mange fejl og er ikke rigtig tilfreds med sit løb. Camilla endte som nr. 12, lidt foran Nina Hoffmann på 15. pladsen. Cæcilie Christoffersen endte som nr. 32.

Juniorherrerne havde ikke en meget bedre dag. Både Rasmus Sørensen og Oliver Friis klippede forkert og måtte indkassere en ”mangler post”, mens Christoffer Gjøtterup lavede for mange fejl og sluttede langt nede på listen.

Hos juniordamerne gik det ikke bedre for Caroline Ryge, der også lavede for mange fejl.