Podiet glippede lige akkurat til EYOC sprint

| Administrator | Nyheder 2015

Caroline Finderup endte lige uden for podiet som nr. 7.

Fra Jeppe Ruud er kommet følgende rapport:

"EYOC blev afsluttet med sprintdistancen i værtsbyen Cluj-Napoca, i et boligblokområde med mange impassable hække og hegn. For mange af de danske løbere blev det til fine stabile præstationer.

Bedst gik det for Caroline Finderup (OK Pan Århus) i W18 der blot var 10 sekunder fra en podieplacering, efter et veludført sprintløb.

I W16 formåede Ida Øbro (Tisvilde Hegn OK) at gennemføre et teknisk godt løb og endte på en 12. plads i klassen, som igen blev vundet af den tjekkiske tredobbelte guldmedaljevinder ved dette års EYOC, Tereza Janosikova, som havde hele 34 sekunder ned til andenpladsen.

De øvrige danske piger i klassen leverede stabile præstationer, men havde oplevelsen af at stoppe og læse kort lidt for ofte, hvilket resulterede i lidt for lavt løbstempo flere steder på banen.

I M16 viste førsteårsdrengene Malte Kjær Hemmingsen (FIF Hillerød) og Rasmus Krogh Madsen (OK Roskilde) stabile præstationer, og placerede sig som henholdsvis nr. 32 og 36 med få sekunders mellemrum.

Begge løbere måtte sande at både tempo og teknik stadig skal udvikles, og måtte således se sig slået med mere end 1.40 min. af den schweiziske løber Nicola Müller.