Udfordrende sprintdistance til EM.

| Administrator | Nyheder 2015

Små brostensbelagte veje og O-teknisk udfordrende terræn var det som mødte rytterne til dagens sprint ved EM i MTBO

Dagen MTBO sprint var særdeles udfordrende. På den O-tekniske side med skift mellem by, industri og åbent land, hvilket tvang rytteren til flere gange undervejs at ændre taktik og tempo. Dertil kom de fysiske udfordringer som bestemt ikke var mindre, byen, Penha Garcia ligger på en relativ stejl skråning, så rytterne måtte flere gange forcere stejle stigninger, hvor fysikken for alvor blev afprøvet. De mange brostensbelagte veje gjorde det heller ikke lettere at være på en cykel.

I eliteklassen viste Camilla god styrke og allerede ved publikumsposten blev hun noteret med hurtigste tid, hvilket også holdt til mål. Men et manglende klip af post 13, betød desværre for Camilla en ”mangler post”. Nina mister en hel del tid lige før mål og slutter som nr. 26, mens Cæcilie køre et godt løb og slutter som bedste dansker som nr. 19.

På herresiden kører både Allan og Rasmus på lige omkring 20 min, hvilket for Rasmus betød en placering som nr. 15. Det er en gentagelse af sidste års VM placering. Allan bliver desværre også noteret for at mangle en post, Rasmus kører ellers et rigtig godt løb, men mister i omegnen af 20 sek. på den næstsidste post, hvilket dog kun havde betydet en placering som nr. 14. Johan kører et fornuftigt løb uden fejl, men lidt tøven i løbets mere vanskelige passager koster nok bare for meget tid. Han slutter som nr. 47.

26.\tNina Hoffmann, DEN – 23.07

U17 holdet skulle i dag debutere på de individuelle distancer, og alle 3 ryttere kører gode fornuftige løb, og kan være godt tilfredse. Thomas som kun har kørt MTBO i små 8 måneder, kommer i mål som nr. 18, mens Mikkel som er yngste deltager i klassen slutter som nr. 30. Her skal det dog siges at Mikkel kun er lidt over 3 min efter de førende i klassen som er op mod 3 år ældre, og i den alder sker der rigtig meget fysisk på 3 år.

Christine kører ligeledes et godt løb, og kører lige op med de konkurrenter der er i hendes alder. Christine ender på en 17. plads.