Kell Sønnichsen, der på billedet herover tager billeder til DOFs presseindsats under VM i Estland, blev tildelt DOF’s ærestegn ved Repræsentantskabsmødet i marts men var ikke til stede.

I stedet fik han tildelt ærestegnet under VM i Estland.

-Vi havde lejlighed til at bo sammen med Kell i en uge og så vidste vi hvor vi havde ham, udtaler DOF’s formand, Walther Rahbek.

Han er ellers svær at få en aftale med og dette afspejler jo netop det enorme arbejdsgen han har for alle dele i DOF. Kell er her, der og allevegne. I sit arbejde som stævneleder, stævnekontrollant, fotograf, medskribent på Orientering, hjemmeside og al med kommunikation og IT. Kell tegner kort og er med-stævneleder ved Junior VM i 2019, for blot at vise lidt om hans spændvidde.

Det er helt fortjent at han modtager ærestegnet, og som vi sagde til ham ved den lille ceremoni i Estland – så er det ikke et tegn til at gå på pension. Tværtimod, det gives for hans fortsatte anerkendelse og aktive indsats i DOF.

- Kell er en fantastisk kammerat og hjælper overalt i organisationen og aldrig bliver det ham som kommer i centrum. Vi er så stolte af at have ham med om bord, slutter Walther Rahbek.

Foto: Helge Lang Pedersen

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
Golden Action Days
DIF
Aktiv året rundt