Søren Thrane Ødum var flyvende igen i dag. (Foto: Rasmus Folino)

Den danske orienteringsugdom gjorde det rigitg flot på langdistancen til EYOC. Igen i dag var det Søren Thrane Ødum og Hedvig Valbjøn Gydesen, der viste vejen.

I D16 viste Hedvig Gydesen endnu engang at hun har høj klasse. I en endog meget kuperert slovensk skov løb hun en flot 7. plads i hus godt tre minutter fra medaljeskamlen. Alberte Kaae-Nielsen var igen i dag næstbedste dansker. Hun sluttede som nr. 33 små ni minutter efter Hedvig.

I H16 leverede Søren Ødum endnu en toppræstation. Man kunne måske have troet, at han havde fået sine ambitioner indfriet med en flotte sprintmedalje dagen før, men han leverede igen i topklasse og sluttede som nr. 8 i det 96 mand store felt.

U16 lederen Rasmus Folino kunne i går berette, at resten af holdet var blevet meget inspireret af Sørens flotte sprint - og de viste de på fornem vis i dag, da Morten Örnhagen, Daniel B Schmidt og Anton Lohndorf blev nr. henholdsvis 20, 25 og 28 mellem tre og fem minutter efter Søren. Utrolig flot og stabilt resultat af de unge drenge.

I D18 lå Lotte Jauhojarvi Markussen længe til en sikker placering i top 10, men et kæmpebom sidst på banen betød, at hun sluttede som nr. 59. Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt - men hun fik vist, at hun har potentiale til at være med helt fremme.

I H18 var Mikkel Holm Nielsen igen i dag bedste dansker. Han sluttede som nr. 35 - 9:25 efter vinderen. Malthe Kjær Hemmingsen blev nr. 45, Mads Skaug nr. 64 og Emil Lorenz nr. 75.

De endelige resultater og baner kommer her: http://www.eyoc2017.com/ - hvor I også kan følge stafetten i morgen.

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
Golden Action Days
DIF
Aktiv året rundt