DOFs tidligere formand, Helge Søgaard (Rold Skov OK), blev onsdag valgt ind i bestyrelsen i Friluftsrådet for en to-årig periode. Det skete på rådets årlige generalforsamling i København.

Helge Søgaard fik næstflest stemmer blandt de seks opstillede kandidater - heraf blev fem valgt til bestyrelsen, der tæller 11 personer. Helge lagde i sin præsentation af sig selv vægt på sin erfaring fra mange år i erhvervsliv og med organisationsarbejde. Samtidig understregede han, at samarbejde og respekt for naturen var væsentligt for hans deltagelse i Friluftsrådets arbejde.

Ved samme lejlighed trådte DOFs tidligere generalsekretær og breddekonsulent Preben Schmidt ud af bestyrelsen efter i alt seks år på posten ad to omgange. I den forbindelse takkede Friluftsrådets formand Lars Mortensen Preben for indsatsen og fremhævede, at Preben har været meget aktiv i forhold til kredsene - og at han vist nok var den første, der benyttede ordet "sundhed" i forbindelse med Friluftsrådets arbejde.

Preben Schmidt (tv.) blev takket for sin indsats i Friluftsrådets bestyrelse af formand Lars Mortensen (midten). Helge Søgaard er valgt ind for en toårig periode.

Læs mere på Friluftsrådets hjemmeside.

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
Golden Action Days
DIF
Aktiv året rundt