WMOC mellemVeteran-VM - også kaldet World Masters Orienteering Championships (WMOC) - afholdes jo i 2018 i København og Nordsjælland. For første gang vil man da kunne deltage i konkurrencen om hele tre medaljesæt, idet det Internationale Orienteringsforbund har besluttet at indføre en finale på mellemdistance.

Det betyder, at der på skovdistancerne kun bliver et kvalifikationsløb mod de to, der findes i dag. Ved WMOC 2018 afholdes der således kvalifikationsløb til både mellem og lang finale tirsdag den 10. juli. Såvel kvalifikationsløbet som finalen på mellemdistance afholdes fra samme stævneplads i Tisvilde Hegn. Mellemdistancefinalen afholdes onsdag den 11. juli, mens der er en hviledag før finalen på langdistancen afslutter stævnet fredag den 13. juli.

Arrangørteamet fra Søllerød OK, OK Øst, Farum OK og Tisvilde Hegn OK glæder sig over nyheden fra IOF. "Vi er overbeviste om, at vi kan trække flere deltagere til arrangementet, når der nu bliver et medaljesæt ekstra at kæmpe om," fortæller Helge Lang Pedersen fra gruppen, der har ansvaret for banerne på skovdistancerne. "Samtidig ser vi Tisvilde Hegn som det ideelle terræn at introducere en mellemdistance. Skovens mange detaljer, dårlige sigtbarhed og ekstremt gode gennemløbelighed vil byde deltagerne på passende udfordringer". 

Arrangørerne forventer op mod 4.000 deltagere til arrangementet og efter meldingen fra IOF nu er modtaget, arbejdes der på højtryk for at kunne åbne for tilmeldingen allerede inden 2017-udgaven af WMOC afholdes i New Zealand i slutningen af april.

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Savner du noget?

DOF fik ny hjemmeside ved årsskiftet, men du kan fortsat finde alt indhold på den gamle hjemmeside. Læs mere her

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
Golden Action Days
DIF
Aktiv året rundt